Sobre nosaltres

English version | Versión en castellano

Qui sóm

El Servei de Ressonància Magnètica Nuclear (SeRMN) de la Universitat Autònoma de Barcelona és el servei cientificotècnic de suport a la recerca que engloba l’edifici, les infrastructures, l’equipament científic, i els recursos econòmics, de personal i de gestió destinats a l’obtenció d’espectres i imatges de RMN de mostres líquides, semisòlides, sòlides i vives. Al nostre lloc web oficial trobaràs una descripció de l’equipament i tècniques actualment disponibles, on també hi trobaràs la llista de personal que treballa al SeRMN.

Qui pot fer ús del SeRMN?

El nostre servei de RMN està obert a investigadors dels departaments i instituts de la UAB, així com a investigadors d’altres universitats, institucions de recerca, y empreses privades. Òbviament, la majoria dels nostres usuaris provenen de l’àrea de Barcelona, però també col·laborem activament amb investigadors d’altres centres de recerca espanyols i europeus, i fins i tot d’institucions de fora d’Europa.

Si et vols beneficiar de la nostra experiència en l’aplicació de la tècnica de la RMN a diverses àrees de recerca, només cal que et posis en contacte amb nosaltres, bé per email a o a través d’aquest formulari de contacte.

On trobar-nos

El nostre servei es troba al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Cerdanyola del Vallès, aprop de la ciutat de Barcelona a Catalunya, Espanya. Aquí trobaràs informació detallada sobre la nostra ubicació: la nostra adreça postal, els telèfons de contacte, i instruccions per arribar-hi.

Per què aquest bloc?

La finalitat d’aquest bloc és difondre la recerca duta a terme al SeRMN, així com informar sobre les característiques i capacitats dels instruments disponibles al nostre servei, i explicar cóm fer un ús òptim de la tècnica de la RMN en diferents camps de recerca. Les notícies es poden comentar, de fet, ens agradaria conèixer el teu parer i certament tindrem en compte la teva opinió per millorar el nostre servei.

En cas de necessitat, posa’t en contacte amb l’Administrador del Bloc.