User Tools

Site Tools


com_arribar_hi

Cóm arribar al SeRMN

On som

L'adreça del SeRMN és,

 • Servei de Ressonància Magnètica Nuclear (SeRMN)
  Facultats de Ciències i Biociències
  Universitat Autònoma de Barcelona
  Edifici Cs, Campus de Bellaterra, s/n
  08193 - Cerdanyola del Vallès

Ens trobaràs a Google Maps si cerques “SeRMN, Cerdanyola del Vallès, Spain” o directament a l'enllaç

Les nostres coordinades GPS són (la ubicació al mapa és aproximada):

 • Latitude: +41° 29' 56,483“N / Longitude: +2° 6' 28,785”E
 • Latitude: 41,499023 / Longitude: 2,107996

Cóm arribar des de l'aeroport

El SeRMN està ubicat a l'Edifici C de les Facultats de Ciències i Biociències. Aquest enllaç a Google Maps descriu amb detall cóm arribar a la porta de l'Edifici C (SeRMN) des de l'aeroport de Barcelona. De les opcions mostrades, la més senzilla es seguir la ruta “AP-7” de les suggerides pel programa.

Entrada general del SeRMN

Descriure (afegir fotos) cóm arribar a les dependències del SeRMN dins el SeRMN.

Entrada de manteniment del SeRMN

El SeRMN disposa d'una entrada de manteniment, amb una porta de grans dimensions i moll de càrrega i descàrrega, per a facilitar la recepció de mercaderies. Aquesta és l'entrada recomanada pels tècnics dels instruments, transportistes, i qualsevol visitant que porti capses o material voluminós.

Les següents imatges mostren cóm arribar fins a l'entrada de manteniment del SeRMN.

Esquema i fotografies del camí a seguir

 Indicació a Google Maps del camí fins la porta de manteniment del SeRMN.  Aquesta imatge és una captura de pantalla de Google Maps on es mostra el camí a seguir dins el Campus de Bellaterra de la UAB per arribar a l'entrada de manteniment del SeRMN. Els números es corresponen amb les fotografies següents, on trobaràs instruccions pas a pas per no perdre't al campus.
 Punt de referència: quatre columnes recargolades.  1 - Les quatre columnes de referència. La teva referència són les quatre columnes recargolades que hi ha al costat de l'autopista
 Columnes a l'esquerra i camí a la dreta, cal girar!  2 - Les quatre columnes de referència. Quan tinguis les columnes a la teva esquerra, i estiguis a la seva alçada, a mà dreta veuràs un camí que comença amb un pendent de formigó. Has de girar a la dreta i seguir aquest camí.
 El SeRMN no està indicat, però és el camí correcte.  3 - Senyalització insuficient. A l'inici del camí hi ha un retol on posa “EMERGÈNCIES - Edifici Central - Piscina (SAF3)” i on no surt el nom del SeRMN. Tanmateix, aquesta indicació et confirma que estàs al bon camí.
  4 - Segueix recte fins al final.
  5 - Barrera d'accés. Quan arribis a la barrera, hauràs de trucar perquè t'obrin. Prem el boto “Call” i quan et contestin, diga'ls que vas al “Servei de Ressonància”, t'haurien d'obrir la barrera.
  6 - Lloc per aparcar. Un cop passada la barrera, segueix el camí fins que arribis a una mena de plaça on podràs aparcar el cotxe en bateria al costat oposat de l'edifici.
  7 - Porta de manteniment del SeRMN. L'accés al servei es fa a través de la porta de manteniment. Truca al timbre i t'obrirem.

Nomenclàtor de carrers i camins al Campus de Bellaterra

El Consell de Govern de la UAB, a la seva sessió de 17 de juliol de 2013, arran de “les cada vegada més freqüents dificultats per identificar els edificis, els espais, els entorns de la universitat i per tant de poder localitzar-los en un entorn territorial” va aprovar una proposta “de nomenament dels carrers del campus amb la finalitat que sigui la nomenclatura institucional i sigui adoptada de forma generalitzada.”

This website uses cookies for visitor traffic analysis. By using the website, you agree with storing the cookies on your computer.More information
com_arribar_hi.txt · Last modified: 2016/12/20 10:22 by miquel